Završili ste ili ste polaznik Poslijediplomskog specijalističkog MBA studija Ekonomija energetskog sektora?


POSTANI ALUMNI


Cilj Alumni-a EES-EFRI je održati vezu i kontakte između polaznika Poslijediplomskog specijalističkog studija Ekonomija energetskog sektora te s Ekonomskim fakultetom u Rijeci. Vi, naši polaznici, ambasadori ste našeg fakulteta koji svojim znanjem i diplomom EFRI aktivno sudjelujete u razvoju energetskog sektora i cjelokupnog hrvatskog gospodarstva. Stoga želimo znati gdje ste, čime se bavite i kakve ste rezultate i uspjehe ostvarili.
Javite nam se i postanite član našeg Alumni EES-EFRI.

Alumni EES-EFRI organizira razna događanja koja Vam mogu biti interesantna i o kojima ćete biti informirani ukoliko to želite. Tako npr. organiziramo Alumni konferenciju, studijske posjete energetskim kompanijama i postrojenjima, druženja i druge oblike profesionalnih okupljanja. Želja nam je da se uključite sukladno Vašim interesima te da ostanete u kontaktu sa svojim kolegama i Ekonomskim fakultetom u Rijeci.

POGLEDAJTE GOVOR PREDSJEDNIKA

Predsjednik Alumnia
Krešimir Ugarković
direktor sektora za imovinu HEP ODSTajnik
Renato Ćućić
rukovoditelj odjela, HEP ODS

Govor predsjednika Alumni EES-EFRI
“Studij Ekonomija energetskog sektora dao mi je odličnu podlogu i dodatna ekonomska znanja za moj profesionalni razvoj, zato mi je zadovoljstvo prihvatiti se ove dužnosti predsjednika Alumni EES-EFRI. Povezanost gospodarstva i akademske zajednice je izuzetno bitna, a Ekonomski fakultet u Rijeci sa svojim MBA studijem iz energetike napravio je veliki iskorak u tom pravcu, Smatram da usavršavanje, prenošenje znanja i iskustava, kao i profesionalno umrežavanje predstavljaju ključ poslovnog uspjeha, stoga Vas pozivam da nam se pridružite i iskoristite mogućnosti koje smo za Vas pripremili u Alumni EES-EFRI.

Želim Vam puno osobnog zadovoljstva i poslovnih uspjeha te se veselim susretu s Vama na nekom od nadolazećih događanja koja organizira Alumni EES-EFRI“

Krešimir Ugarković, predsjednik Alumni EES-EFRI

PARTNERI
Kontaktirajte nas!


Alumni EFRI (ALUMNI EES)
Udruga diplomiranih studenata Ekonomskog fakulteta u Rijeci
Ivana Filipovića 4 • 51000 Rijeka

prof.dr.sc Nela Vlahinić Lenz
+385 91 353 7701

Barbara Fajdetić
+385 99 801 0301